Handige apps

Handige Apps:

Peerby:
Alles binnen handbereik!

Benieuwd wat jouw buren allemaal delen? Download de Peerby app en leen alles wat je nodig hebt van mensen in de buurt. Waarom kopen als je kan lenen?

SnappCar:
Auto huren bij de buren. De SnappApp laat op de kaart zien waar auto’s in de buurt beschikbaar zijn. Bij Snappcar kun je op elk moment en waar dan ook besluiten dat je een  auto nodig hebt.

Buurtwerk:
Vraag en aanbod van buurtbewoners gemakkelijk bij elkaar brengen. Lukt het even niet om boodschappen te doen? Kunt u uw hondje vandaag niet uitlaten? Lijkt het u gezellig om samen erop uit te gaan? Met de Buurtwerk app brengen wij mensen samen. Mensen die praktische hulp nodig hebben. En mensen die hulp willen bieden. Of gewoon samen iets willen ondernemen.

Kliknieuws:
Of je nu thuis aan de keukentafel zit, onderweg bent of pauze neemt op je werk; met Kliknieuws ben je overal op de hoogte van het laatste lokale nieuws.

Brabants Dagblad:
Voor het laatste landelijke, internationale en regionale nieuws.

Buiten Beter:
Wie op straat of in de buurt een probleem ziet, zoals bijvoorbeeld zwerfafval of kapotte bestrating kan dit met behulp van de app gemakkelijk mobiel melden bij de gemeente. Binnen vier stappen kunnen locatie en probleem gemeld worden, eventueel aangevuld met een foto.

WeHelpen:
Met de app van WeHelpen ben je altijd en overal op de hoogte van wie er in je omgeving hulp kan gebruiken. Boodschappen doen, de tuin harken of de hond uitlaten voor de buurvrouw? Iets doen voor een ander is met de app van WeHelpen zo geregeld.